Tractaments Facials

 

Higiene Facial

És un procediment no agressiu que té com a objectiu millorar l’aspecte de la pell, corregir la dilatació dels porus, eliminar les cèl·lules superficials i extirpar els punts negres i els microquists que van apareixent amb el temps.

Higiene Facial Premium

En una mateixa sessió, es realitza una higiene facial completa amb tractament personalitzat on intervé una ampolla biològica i una doble mascareta amb alginats.

Higiene Facial amb punta de diamant

La microdermoabrasió per punta de diamant és una exfoliació mecànica profunda. Es tracta d’un micropeeling que va exfoliant la pell amb diverses intensitats i utilitzant diferents puntes, de gruix diferent, que realitza les funcions d’exfoliació, extracció i regeneració cel·lular.

Hyalu-Procollagène (Thalgo) 

Tractament molt eficaç contra l’envelliment cutani, es combina amb tres àcids hialurònics de diferent pes molecular que actuen sobre les diferents estructures de la pell.

Spiruline Marine (Thalgo)

Tractament desintoxicant i energitzant que combina la Vitamina C amb àcid hialurònic i l’espirulina. Desde la primera sessió notarà lluminositat i la pell apareixerà visiblement més tonificada i recuperarà la seva vitalitat i energia.

Silici (Thalgo)

Aquest tractament professional ha estat ideat per restaurar la fermesa i elasticitat de la pell, reduint les arrugues marcades.

Excepció Marine (Thalgo)

Un autèntic «lifting» natural, remodela l’arquitectura natural de la pell, reposiciona els volums i redibuixa el contorn del rostre, proporcionant un resultat Anti-age complet i visible que es percep desde el primer moment.

Diamond Life Infusión (Natura Bissé)

Diamond Life Infusion és un revolucionari i innovador ritual de bellesa capaç de regular quatre biomarcadors clau de l’edat de la pell, prevenint de manera espectacular l’envelliment prematur i aportant la màxima fermesa i elasticitat. Per finalitzar aquest sofisticat ritual, el tractament inclou pols de diamant i nano-partícules de perla natural i or.

Carboxiteràpia (Natura Bissé)

La Carboxiteràpia de Natura Bissé és un tractament d’oxigenació per a la pell, amb la qual aconseguirem una renovació cel·lular mentre aportem llum a la pell.

El tractament consisteix en un triple sistema exfoliació de Natura Bissé i massatge facial Push Up. Ideal per a pells apagades que busquin donar llum i vida a la cara.

Vitamina C (Natura Bissé)

C + C Vitamin Line és una línia de tractament que combina diferents fonts de vitamina C en altes concentracions per aconseguir una màxima sinergia i eficàcia en les seves fórmules.

Indicat per a recuperar la lluminositat i fermesa de la pell mitjançant una relaxant experiència d’aromateràpia cítrica. Aquest protocol exquisit desperta els teus sentits aportant a la pell tota l’energia de la vitamina C.

Inhibit Face-Lift (Natura Bissé)

Tractament que ajuda a inhibir i relaxar les contraccions facials, actua directament a l’arruga tibant i reformant l’aparença del cutis.

Essential Shock (Natura Bissé)

Tractament facial que aporta fermesa i elasticitat. Amb només una sessió el seu cutis es veurà intensament hidratat i flexible, a més de proporcionar uns contorns més definits.

Diamond Luminous (Natura Bissé)

Ajuda a minimitzar l’aparença de la hierpigmentació i el to irregular. El secret d’una pell molt més uniforme i lluminosa, amb taques menys visibles.

Viora

Radiofreqüència d’última generació que reafirma la pell, millora les arrugues i elimina el doble mentó. Única al mercat gràcies a la seva tecnologia exclusiva.

Càpsula del temps BDR

La càpsula del temps és un tractament especialitzat en la correcció d’arrugues i les imperfeccions de la pell. Ofereix resultats ràpids gràcies a la seva combinació de dermacèutica i les darreres novetats tecnològiques. El mètode BDR assegura una textura refinada i relaxada, una superfície suau i una millora de la circulació sanguínia.

La pell té una protecció natural que dificulta a major o menor mesura la penetració dels productes cosmètics. Per mitjà de la microperforació de la capa superior de l’epidermis, els agents actius s’introdueixen a la capa de cèl·lules cutànies actives. També s’activa de forma efectiva el col·lagen propi del cos. La conseqüència directa és un efecte lífting, una recuperació de l’equilibri i la reestructuració de l’elasticitat de la pell.

Fotorejoveniment Làser

El fotorejoveniment és un tractament que aplica llum intensa per estimular la regeneració de la pell i la formació de col·lagen.

A més de millorar notablement l’aspecte de la nostra pell, també aconsegueix eliminar la pell danyada i proporcionar un aspecte rejovenit. És molt eficaç per eliminar taques vermelles, vasos dilatats i les taques produïdes per l’exposició al sol.

Radiofreqüència Resistiva Facial Symmed
Treballa a nivell muscular, regenera els teixits i estimula les fibres de col·lagen i elastina.

Augmentant la calor fem una microestimulació perquè ens aporti oxigen i nutrients tant facials com corporals. Aquest tractament és ideal per combatre problemes com bosses i ulleres, arrugues i flacciditat o remodelació de l’oval de la cara.

Preus tractaments
Biosliming 60 mins 90€
Cavitació 60 mins 60€
Criolipòlisis més Ones acústiques 60 mins 69€
Electroestimulació Futura Pro 60 mins 55€
Radiofreqüència Resistiva 60 mins 75€
Embolcall corporal reductor amb algues 60 mins 60€