Tractaments Corporals

 

Pressoteràpia

La pressoteràpia consisteix a aplicar pressions dʻaire sobre diferents parts del cos per afavorir el drenatge limfàtic. Aquesta tècnica promou, a més, l’oxigenació dels teixits i recupera l’elasticitat cutània i facilita la regeneració tissular.

Cavitació

La cavitació consisteix en l’aplicació d‘ultrasons a baixa freqüència a través de la pell generant unes micro bombolles a l’interior de les cèl·lules adiposes conegudes amb el nom d’adipòcits o cèl·lules de greix.

Quan aquestes micro bombolles fan implosió, trenquen les cèl·lules de greix  per fer-lo líquid i que sigui eliminat a través de l’orina o del sistema limfàtic.

Embolcall Reductor amb Algues

S’estén sobre la pell una preparació d’algues, que concentren els principis actius presents en l’aigua del mar, mantenint la temperatura a través de la manta tèrmica per així incremental la vasodilatació de la zona a tractar. Això facilita l’absorció dels seus principis minerals, La seva aplicació té un efecte anticel·lulític, aprimant, reafirmant i tonificant, a més permet alleujar dolors articulars.

Criolipòlisi

La criolipòlisi és una tècnica innovadora per reduir el greix localitzat a través de l’aplicació de fred. És un dels tractaments no invasius més eficaços que existeixen actualment sempre que es faci amb els professionals adequats.

El refredament de les cèl·lules greixoses fa que aquestes es congelin i morin, posteriorment són expulsades del cos a través de l’orina i la suor al llarg de les setmanes posteriors.

Criocuum

Criocuum és l’innovador equip de Termosalud de criolipolisi, que utilitza un procediment no invasiu, la crioliporreducció, per a l’eliminació del teixit subcutani gras mitjançant l’aplicació de fred. Criocuum treballa a -10ºC de manera estable.

El tractament permet reduir el greix subcutani no desitjat (fins a un 45%) en zones específiques del cos mitjançant la tecnologia de refredament controlat

Electroestimulació Futura Pro

Aquest tractament és utilitzat per als tractaments de reducció de pes i volum, ja que, com més activitat muscular, la taxa metabòlica augmenta i amb això la despesa calòrica.

Amb aquest tipus d’ones de xoc de bioestimulació, s’augmenta la producció de col·lagen i elastina, s’accelera la regeneració cel·lular i es tonifica la pell flàccida. A més, es millora la circulació limfàtica i venosa activant-ne el flux i provocant una pèrdua de volum corporal.

Radiofreqüència Resistiva

Els efectes de la radiofreqüència produeixen l’augment de la mitosi i la regeneració cel·lular, aconseguint reduir i eliminar el greix localitzat de forma eficaç. Elimina greix que s’acumula en el teixit adipós, per la qual cosa presenta resultats anticel·lulítics. A més, s’aconsegueix generar col·lagen i elastina per lluir una pell reafirmada i més jove.

Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora

Cirurgia estètica en mans d’especialistes amb una gran experiència i qualitat humana. La nostra intenció en tractaments és implicar totes les parts de l’estètica del cos, i ens ho prenem amb la màxima importància i serietat en cada un dels seus casos

Bioslimming

Bioslimming és un tractament 100% manual i natural que treballa fent massatges enèrgicament amb moviments drenants -sense dolor- per tot el cos: braços, cames, abdomen, malucs, cintura i flancs. L’objectiu és afavorir el retorn limfàtic per potenciar l’efecte drenant del tractament i l’activació de les zones fredes on s’acumula la cel·lulitis.

Pack del tractament per casa – 180€

Zionic

ZIONIC està indicat per eliminar la cel·lulitis, flacciditat corporal, adipositat i aconseguir una completa remodelació corporal i tonificació muscular.

La rotació unida a la radiofreqüència resistiva potència i reactiva el metabolisme dels greixos. I aconsegueix eliminar-la de l’organisme de manera més ràpida en millorar la circulació del sistema sanguini.

L’aparença de la pell millora. El seu aspecte es torna suau, llisa i uniforme. La pell s’aprecia visiblement més jove i llisa des de les primeres sessions.

Viora V-Form 

Tractament ideal per remodelar, reafirmar i reduir. Tracta la cel·lulitis i redueix el contorn corporal reactivant la formació de col·lagen i elastina, la circulació de la pell, el teixit subcutani i la seva oxigenació.

Preus bonos
5 REDUCTORS 60 min 325€
10 REDUCTORS + 1 60 min 650€
9 + 1 ZIONIC 60 min 810€
5 ZIONIC + REGAL DETOX 60 min 450€
9 + 1 VIORA 60 min 765€
5 VIORA + REGAL DETOX 60 min 425€
6 RADIOFREQÜENCIA RESISTIVA 60 min 430€
5 BIOESTIMULACIÓ 60 min 250€
9 + 1 BIOESTIMULACIÓ 60 min 495€
6 BIOSLIMMING 60 min 500€