Medico-Estètic

Peeling medico estètic

Consisteix en l’aplicació d’agents químics sobre la pell, que produeixen una exfoliació controlada de la pell i serveix per disminuir i fins i tot eliminar imperfeccions i millorar la textura de la pell. Aquest tractament estimula la pell i incrementa la síntesis de les substàncies del nostre organisme que nodreix la pell de l’arruga, com el col·lagen o l’elastina. Segons el pacient s’aplicaran en l’àmbit superficial, mig o profund. A més a més els peelings poden ser de tipus Glicòlic, Sol·lícits o Àcids Tricloractits I també més profunds com el de Fenol.

Mesoteràpia

És un procés clínic que s’aplica a l’abdomen i a altres parts del cos que consisteix en l’aplicació d’una sèrie de micro-injeccions d’un còctel format per aminoàcids, minerals, medicaments i vitamines a la meso dermis o capa intermèdia de la pell, la qual es realitza amb fins curatius o correctius d’una part especifica del cos.

Tractaments amb toxina botulínica

La toxina botulínica no és un material d’omplir, per tant, no elimina les arrugues mitjançant l’aportació de volum, sinó que actua sobre els músculs de la cara relaxant-los i disminuint l’impacte de les contraccions a la pell. Actua tornant la tensió de la cara i lluminositat del rostre, mantenint una expressió facial natural. Es veu una millora important al cap de pocs dies d’haver-hi sotmès al procediment, i l’aspecte de les arrugues seguirà millorant fins a complir-se el mes.

Implant àcid hialurònic

L’àcid hialurònic és un gel, que s’utilitza com a material d’omplir sots profunds, com a material restaurador de volum perdut als pòmuls, mento, llavis… i com a material modelador. L’àcid hialurònic es va reabsorbint amb el temps i és per això que té una duració d’uns 10 mesos a un any. La diferència entre la toxina botulínica radica tant a la seva composició com a les seves indicacions d’ús.

Esclerosar varius

L’escleroterapia utilitza injeccions amb una agulla molt fina per millorar l’apariencia estètica de les venes aranya, tractar petites varius de les cames i atenuar els símptomes relacionats amb el dolor, inflamo i rampes. Cada tractament generalment elimina sobre un 50 i 80 per cent de les venes injectades.

Preus massatges
Massatge relaxant 50 min 50€
Quiromassatge 30 min / 50 min 35€ / 60€
Exfoliant + Hidratació 50 min 55€
Massatge d'aromateràpia 60 min 55€
Drenatge limfàtic 30 min / 50 min 35€ / 60€
Maderoterapia Facial i Corporal 30 min / 50 min 45€ / 70€