Rituals

 

Ritual Ginac

El ritual Ginac és un tractament integral per conectar amb l’essència de Badalona. Hem escollit 3 elements característics de la nostra ciutat: el mar, l’anís del mono i el tornem-hi.

Iniciem el ritual amb una benvinguda pausada, com el vaivé dels matins d’estiu.

Energia i moviment són el nostre peeling fet amb sal de mar, que revitalitza la pell al mateix temps que l’allibera d’impureses. La torna suau i plena d’aquesta vitalitat que tenim els que vivim de cara al mar.

El nostre ritual amb anís i matafaluga té propietats meravelloses. I ens ha sorprès com aquestes dues essències tenen propietats digestives i ginecològiques i fins i tot afrodisíaques.

Durant el nostre facial fem molts moviments de Kobido, una tècnica sorprenent per realitzar un efecte lifting manual sense aparatologia.

I finalment el massatge relaxant amb la presència de l’essència de Badalona.

Eternal Youth (Alqvimia)

Es tracta d’un autèntic tractament holístic per rejovenir la pell facial a tots els nivells d’hidratació, nutrició, oxigenació, lífting i reductor d’arrugues. L’objectiu és aconseguir una harmonia a nivell físic i mental a través de l’aromateràpia.

El ritual barreja substàncies naturals com la terra, l’aigua, les pedres precioses, els olis essencials i el foc amb la Moxa Alqvímica. Treballa amb tècniques antiaging amb un efecte reafirmant, allisant, il·luminador, oxigenant i desinflamant. A més, aporta una total sensació d’equilibri, confiança i benestar.

Treballem només amb Olis ALQVIMIA. (Alta Cosmètica Natural 100%)

Preus massatges
Massatge relaxant 50 min 50€
Quiromassatge 30 min / 50 min 35€ / 60€
Exfoliant + Hidratació 50 min 55€
Massatge d'aromateràpia 60 min 55€
Drenatge limfàtic 30 min / 50 min 35€ / 60€
Maderoterapia Facial i Corporal 30 min / 50 min 45€ / 70€
Bonos massatges
5 SESSIONS RELAXANTS 50 min 230€
5 SESSIONS QUIROMASSATGES 50 min 250€
5 SESSIONS DRENATGES 50 min 285€
BONO GESTANT 160€
5 SESSIONS MADEROTERAPIA 50 min 310€