Tractaments Facials

Higiene Facial
És un procediment no agressiu que té com a objectiu millorar l’aspecte de la pell, corregir la dilatació dels porus, eliminar les cèl·lules superficials i extirpar els punts negres i els microquists que van apareixent amb el temps.

Àcid Hialurònic (Thalgo) 
Aquest tractament professional ha estat dissenyat per allisar tota la cara i omplir les arrugues marcades . El rostre aparenta tenir menys anys i la pell es torna ultralluminosa.

Silici (Thalgo)
Aquest tractament professional ha estat ideat per restaurar la fermesa i elasticitat de la pell, reduint les arrugues marcades.

Soin Mille Lumière (Maria Galland)
En tenir una eficaç acció anti-edat i proporcionar una pell radiant, soin mille lumière és com el xampany entre els tractaments per a la cabina de Maria Galland: dues mascaretes facials, un massatge de benestar i uns productes amb la major qualitat contribueixen de forma significant a reduir les arrugues, regenerar i refermar la pell. Aquest tractament exclusiu és ideal per a les pells exigents a partir dels 40. Gaudiu en la vostra pròpia pell de 90 minuts de pur plaer.

Cocon (Maria Galland)
En el tractament soin cocon tot gira al voltant de la relaxació i el benestar. L’extraordinari d’aquest tractament és que cadascuna de les fases del mateix està acompanyada d’uns massatges d’efecte relaxant, allisant la pell i els trets de la cara. D’aquesta manera, el teixit conjuntiu adquireix més vitalitat.

Profilit (Maria Galland)
Efecte «lifting» de gran eficàcia per a una relaxació profunda. El tractament refermant de la cara soin profilift proporciona uns resultats notables i visibles immediatament. En només 60 minuts, la pell s’omple des de dins, es difuminen les petites arrugues i es remodela el contorn de la cara.

Diamond Life Infusión (Natura Bisse)
Aquesta revolucionària experiència proporciona una acció rejovenidora sense precedents a través de la regulació dels 4 Biomarcadors clau de l’Edat de la Pell. Aquest tractament intensiu global proporciona una pell més ferma, lluminosa i visiblement més jove. Redefineix el contorn facial, millorant la textura cutània i disminuint les arrugues i línies d’expressió en només una sessió.

The Cure  (Natura Bisse)
Efectiu protocol que neteja la pell en profunditat, detoxificant-la i alliberant-la de l’estrès cutani.

Carboxiterapia 30/60 min(Natura Bisse)
Estrenar una pell pura i lluent és fàcil i ràpid amb aquest sorprenent tractament exprés que revitalitza la pell.

Vitamina C (Natura Bisse)
C + C Vitamin line és una línia de tractament que combina diferents fonts de vitamina C en altes concentracions per aconseguir una màxima sinergia i eficàcia en les seves fórmules.

El resultat és una pell bella, refermada i hidratada, preparada per defensar-se dels radicals lliures.

Dermatològica (Maria Galland)
Des de les impureses a la taques de pigmentació, les vermellors i la sequedat extrema o els estats atòpics de la pell: els eficaços i luxosos productes i tractaments de soin dermatologique calmen i tornen l’equilibri a la pell. Cada un dels productes s’ha desenvolupat en base a una fórmula científica que combina excel·lents substàncies actives.

Radiofreqüència  Resistiva facial
Treballa a nivell muscular, regenera els teixits i estimula les fibres de col·lagen i elastina.

Augmentant la calor fem una microestimulació perquè ens aporti oxigen i nutrients tan facials com corporals.

Tractament BDR Cápsula del Tiempo
Ideal per tothom qui vulgui realitzar un autèntic viatge al temps. Es basa en un procés d’autoregeneració i selecció activa, que millora els problemes de pell a través de l’interacció de varies tècniques amb ingredients dermacèutics especificament desenvolupars pel tractament a cabina. El mètode BDR assegura una textura refinada i relaxada, una superfície suau i una millora de la circulació sanguínea.

La pell té una protecció natural que dificulta a major o menor mesura la penetració dels productes cosmètics. Per mitjà de la microperforació de la capa superior de l’epidermis, els agents actius s’introdueixen a la capa de cèl·lules cutànies actives. També s’activa de forma efectiva el col·làgen propi del cos. La conseqüència directa és un efecte lifting, recuperació de l’equilibri i reestructuració de l’elasticitat de la pell.

Fotorejoveniment Láser
Estimulació a nivell cel·lular que atenua arrugues, línies d’expressió, taques, tanca porus i aporta lluminositat.

Preus tractaments
Pressoteràpia /30-50 mins/ 35€
Cavitació /50 mins/ 50€
Criolipòlisis més Ones acústiques /50 mins/ 69€
Electroestimulació Futura Pro /50 mins/ 50€
Radiofreqüència Resistiva /55 mins/ 50€
T-Modela /45 mins/ 56€