Tractaments Facials

 

Higiene Facial

És un procediment no agressiu que té com a objectiu millorar l’aspecte de la pell, corregir la dilatació dels porus, eliminar les cèl·lules superficials i extirpar els punts negres i els microquists que van apareixent amb el temps.

Higiene premium

En una mateixa sessió, es realitza una higiene facial completa amb tractament personalitzat on intervé una ampolla biològica i una doble mascareta amb alginats.

Higiene intensa punta de diamant

Microdermoabrasió que exfolia la pell atravessant les macro partícules de la dermis i eliminant cèl·lules mortes. Gràcies a la succió estimula la generació de col·làgen i elastina. A més, unifica la pell, redueix marques d’acné o cicatrius i deixa la pell fina e hidratada.

Hyalu-Procollagène (Thalgo) 

Tractament molt eficaç contra l’envelliment cutani, es combina amb tres àcids hialurònics de diferent pes molecular que actuen sobre les diferents estructures de la pell.

Spiruline (Thalgo)

Tractament desintoxicant i energitzant que combina la Vitamina C amb àcid hialurònic i l’espirulina. Desde la primera sessió notarà lluminositat i la pell apareixerà visiblement més tonificada i recuperarà la seva vitalitat i energia.

Silici (Thalgo)

Aquest tractament professional ha estat ideat per restaurar la fermesa i elasticitat de la pell, reduint les arrugues marcades.

Excepció Marine (Thalgo)

Un autèntic «lifting» natural, remodela l’arquitectura natural de la pell, reposiciona els volums i redibuixa el contorn del rostre, proporcionant un resultat Anti-age complet i visible que es percep desde el primer moment.

Diamond Life Infusión (Natura Bisse)

Aquesta revolucionària experiència proporciona una acció rejovenidora sense precedents a través de la regulació dels 4 Biomarcadors clau de l’Edat de la Pell. Aquest tractament intensiu global proporciona una pell més ferma, lluminosa i visiblement més jove. Redefineix el contorn facial, millorant la textura cutània i disminuint les arrugues i línies d’expressió en només una sessió.

Carboxiterapia 30/60 min (Natura Bisse)

Estrenar una pell pura i lluent és fàcil i ràpid amb aquest sorprenent tractament exprés que revitalitza la pell.

Vitamina C (Natura Bisse)

C + C Vitamin Line és una línia de tractament que combina diferents fonts de vitamina C en altes concentracions per aconseguir una màxima sinergia i eficàcia en les seves fórmules.

El resultat és una pell bella, refermada i hidratada, preparada per defensar-se dels radicals lliures.

Inhibit Face-Lift (Natura Bissé)

Tractament que ajuda a inhibir i relaxar les contraccions facials, actua directament a l’arruga tibant i reformant l’aparença del cutis.

Essential Shock (Natura Bissé)

Tractament facial que aporta fermesa i elasticitat. Amb només una sessió el seu cutis es veurà intensament hidratat i flexible, a més de proporcionar uns contorns més definits.

Diamond Coccoon (Natura Bissé)

Tractament prebiòtic. Un renovador i revitalitzant ritual dissenyat per contrarrestar els efectes de la polució moderna i l’estrés, com la tez apagada, línies d’expressió, arrugues o les taques cutànies.

Viora

Radiofreqüència d’última generació que reafirma la pell, millora les arrugues i elimina el doble mentó. Única al mercat gràcies a la seva tecnologia exclusiva.

Tractament BDR Cápsula del Tiempo

Ideal per tothom qui vulgui realitzar un autèntic viatge al temps. Es basa en un procés d’autoregeneració i selecció activa, que millora els problemes de pell a través de l’interacció de varies tècniques amb ingredients dermacèutics especificament desenvolupars pel tractament a cabina. El mètode BDR assegura una textura refinada i relaxada, una superfície suau i una millora de la circulació sanguínea.

La pell té una protecció natural que dificulta a major o menor mesura la penetració dels productes cosmètics. Per mitjà de la microperforació de la capa superior de l’epidermis, els agents actius s’introdueixen a la capa de cèl·lules cutànies actives. També s’activa de forma efectiva el col·làgen propi del cos. La conseqüència directa és un efecte lifting, recuperació de l’equilibri i reestructuració de l’elasticitat de la pell.

Fotorejoveniment Láser
Estimulació a nivell cel·lular que atenua arrugues, línies d’expressió, taques, tanca porus i aporta lluminositat.

Radiofreqüència Resistiva facial
Treballa a nivell muscular, regenera els teixits i estimula les fibres de col·lagen i elastina.

Augmentant la calor fem una microestimulació perquè ens aporti oxigen i nutrients tan facials com corporals.

Preus tractaments
Pressoteràpia 30-50 mins 40€
Cavitació 50 mins 50€
Criolipòlisis més Ones acústiques 50 mins 69€
Electroestimulació Futura Pro 50 mins 50€
Radiofreqüència Resistiva 55 mins 70€
T-Modela 45 mins 56€