Tractaments Corporals

 

Pressoteràpia

Estimulació circulatòria i limfàtica en tractaments d´obesitat, cel·lulitis i edemes.

Cavitació

Destrucció de partícules de greix, transformant-les en substàncies líquides perquè siguin absorbides més fàcilment pel sistema d’eliminació de l’organisme.

Criolipòlisi més Ones acústiques

La criolipòlisi és un nou mètode no invasiu que redueix el greix subcutani sense malmetre en cap moment la pell del pacient o altres teixits circumdants. S’ha demostrat que amb la criolipòlisi es redueix significativament la capa de gruix del greix, arribant-se a demostrar pics de reducció fins el 50% en zones molt localitzades.

Electroestimulació Futura Pro

Futura Pro és l’únic equip que activa els processos biològics de l’organisme per obtenir uns resultats complets i duradors. Electroteràpia corporal amb què es pot tractar problemes d’obesitat,cel·lulitis,reafirmació,remodelació corporal, etc.

Radiofreqüència Resistiva

Treballa a nivell muscular, regenera els teixits i estimula les fibres de col·lagen i elastina. Augmentant la calor i fent una microestimulació ens aporta oxigen i nutrients, tan facial com corporal.

T-Modela

Diurètica, drenat, detox, lipolítica, antioxidant i tonificant. Ideal per a la retenció de líquids.

Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora

Cirurgia estètica en mans d’especialistes amb una gran experiència i qualitat humana. La nostra intenció en tractaments és implicar totes les parts de l’estètica del cos, i ens ho prenem amb la màxima importància i serietat en cada un dels seus casos

Bioslimming

Tractament de 6 sessions
Pack per casa 180€

Zionic

Un aparell que combina el massatge rotacional amb la radiofreqüència resistiva.

Tractament anticel·lulític, reductor i remodelant, push UP de glutis i reafirmant abdominal post-part. Indicat per a greix localitzat i flacciditat.

Viora V-Form 

Tractament ideal per remodelar, reafirmar i reduir. Tracta la cel·lulitis i redueix el contorn corporal reactivant la formació de col·lagen i elastina, la circulació de la pell, el teixit subcutani i la seva oxigenació.

Preus bonos
5 REDUCTORS 60 min 270€
10 REDUCTORS + 1 60 min 540€
9 + 1 ZIONIC 60 min 720€
6 ZIONIC + REGAL DETOX 60 min 480€
3 SESSIONS ZIONIC + 3 VFORM VIORA + REGAL DETOX 60 min 480€
6 ZIONIC + 5 VFORM VIORA + REGAL 2 DETOX 60 min 830€
9 + 1 VIORA 60 min 630€