Rituals

Zanzíbar
Aquest massatge d’inspiració africana proporciona una profunda relaxació, desintoxicació i alliberament de la tensió, com si estiguessis d’escapada al paradís. Inclou amplis moviments de lliscament, trams llarg, moviments amassants i de pressió per desintoxicar i vigoritzar el cos amb intenció de revitalitzar-lo totalment.

S’aplica al final del ritual, la SILK llett corporat hidratant de thalgo, enriquida amb actius calmants, reparadors i reposicionadors d’ingredients actius, deixant una pell flexible, suau i còmoda.

Polinèsia
En aquest tractament es segueixen 4 escales:
Escala en Taha’a, Illa Vainilla: Gommage délicieux PolinÈsia, fet amb pell de coco, sorra blanca de Bora Bora, sal marina i vainilla de Tahití es mescla per suavitzar i tensar la pell.
Escala en Manihi, Illa de les Llacunes: bany “Aigua de les Llacunes” consisteix en relaxar-se al ritme dels efluvis amb un bany amb olis escencials balsàmics que proporcionen una relaxació absoluta.
Escala de Bora Bora, Illa de Sorra Blanca: Massatge Mahana, un exquisit modelatge, lent i profund, que amb l’ajuda de Pindas de Sorra calenta afavoreix una entrega total. Embolcallant el cos en essències de Tiatré, es relaxa intensament.
Escala Raïatea, illa Sagrada: Oli sagrat de Polinèsia, amb el que pots regalar a la teva pell preciosos nàquers irisats.

Indocean
El tractament és un somni de serenitat per la ruta d’Orient, consta de 4 etapes:

Etapa mediterrània, preludi amb essències de cítrics: Gommage Dolç-Salat, per submergir-te en un jardí de fragàncies delicioses que revelen la suavitat i la bellesa natural.

Etapa Egípcia, relaxació en el Nil per fundir-se amb el fluir lent del riu i entregar-se a les essències de vellut.

Etapa Índia, calma en el Ganges sagrat, Modelatge sagrat per oblidar-te de tensions, estrés i les contractures per deixar-se portar per un Massatge Ayurvèric Sagrat.

Escala Xina, temple de bellesa: Embolcall frondós, amb una lluminositat ideal per transmetre una bellesa sublim i envoltar-se en una textura cremosa.

Prestige
Un ritual facial i corporal. Un viatge sensorial inèdit sorgit de la trobada dels minerals de l’univers marí. Sent l’experiència d’un Ritual Suprem consagrat a la joventut i a la relaxació on innovació i tecnologia van de la mà, de luxe i emoció.

Treballem només amb Olis ALQUIMIA. (Alta cosmètica Natural 100%)

Preus massatges
Massatge relaxant 50 min 39€
Quiromassatge 30 min / 50 min 30€ / 45€
Drenatge limfàtic 30 min / 50 min 30€ / 45€
Exfoliant + Hidratació 50 min 37€
Massatge d'aromateràpia 60 min 49€